Antena Căutare

Microbuz cu 15 sportivi, implicat într-un accident rutier în Vrancea, unde ninge de ore în șir. Șapte echipaje intervin de urgență

Un microbuz în care se aflau 15 adolescenți au fost implicați, sâmbătă seară, într-un accident pe DN2D, la ieșirea din comuna Tulnici, județul Vrancea, în apropiere de Centrul de Agrement Gălăciuc. 

Microbuz cu 15 sportivi, implicat într-un accident rutier în Vrancea, unde ninge de ore în șir. Șapte echipaje intervin de urgență
Microbuz cu 15 sportivi, implicat într-un accident rutier în Vrancea, unde ninge de ore în șir.

Din primele informaţii, şoferul microbuzului ar fi pierdut controlul volanului şi ar fi ieşit în afara părţii carosabile.

ISU Vrancea intervine de urgență în acest caz, iar la fața locului s-au deplasat șapte echipaje.

”În microbuz se aflau 15 copii (vârste cuprinse între 16-17 ani). Din primele informaţii, nu sunt persoane încarcerate sau rănite. Forţele de intervenţie vor acţiona pentru scoaterea microbuzului din zăpadă”, a transmis ISU Vrancea.

Sursa citată a precizat că adolescenţii, care sunt sportivi, şi însoţitorii lor au fost preluaţi de un microbuz din comuna Tulnici şi adăpostiţi la o pensiune din zonă.

Se pare că șoferul ar fi pierdut controlul volanului şi a ieşit în afara părţii carosabile. În zonă ninge de mai multe ore.

Premieră! Parada militară de 1 Decembrie, deschisă de o femeie! Ce alte surprize au pregătit autoritățile de Ziua Națion... La mulți ani, România! Paradă militară cu 4.000 de militari, 200 de mijloace tehnice și o femeie în deschidere, în premi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x