Antena Căutare

Microbuz răsturnat în pârâu, la Bacău! Un om a murit și cinci au fost răniți! Pasagerii mai aveau puțin să ajungă acasă

Un om a murit, iar alţi cinci au fost răniţi, după ce microbuzul în care se aflau s-a prăbuşit într-un pârâu, în judeţul Bacău!

Un om a murit, iar alţi cinci au fost răniţi, după ce microbuzul în care se aflau s-a prăbuşit într-un pârâu, în judeţul Bacău!

Şoferul ar fi adormit la volan, spun martorii, la finalul unei călătorii extenuante. Pasagerii veneau din Italia şi mai aveau doar zeci de minute până acasă.

Primii salvatori şi martorii ajunşi la locul accidentului au scos din râpă şase oameni. Toţi călătoreau în microbuzul care, în comuna Helegiu, lângă Oneşti, a ieşit de pe şosea şi a lovit atât de tare gardul de protecţie de pe pod, încât aproape a rupt fierul, înainte să se răstoarne.

La volan era un bărbat de 45 de ani, care mai avea doar câteva zeci de kilometri până acasă, în Vaslui.

Martorii cred însă că şoferul ar fi adormit la volan, după un drum de mii de kilometri. Cele două femei şi cei patru bărbaţi din microbuz veneau de la muncă, din Italia.

Toţi cei şase pasageri au ajuns la spitalul din Oneşti. Pentru unul dintre ei, un bărbat de 60 de ani, medicii nu au mai putut face nimic.

O singură femeie a fost externată, la câteva ore după accident. Locuitorii spun că zona unde s-a produs tragedia este una periculoasă, din cauza curbelor. Poliţiştii iau în calcul şi viteza excesivă şi au deschis un dosar penal pe numele şoferului, penttru ucidere din culpă.

Mii de români, în pericol zilnic! Ce au descoperit specialiștii la podul Constanța din București... Încă un cutremur în România, luni dimineață! Ce magnitudine a avut...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x