Căutare Live

Minciuni și dezastru la Suceava! Șase decese cauzate de coronavirus au fost „rătăcite”! Explicațiile generalului Oprea, halucinante: „Dacă se interpretează?”

Două la Suceava, ba încă patru tot la Suceava. Autoritățile se pierd în cifre atunci când trebuie să raporteze victimele coronavirusului. Șase dintre persoanele anunșate astăzi că au pierdut lupta cu virusul, au murit, de fapt, în urmă cu o lună.

O explicație cel puțin șocantă a venit din partea generalului Ionel Oprea, cel care a condus echipa militară de la Suceava.

Acesta susține că responsabila de înregistrarea deceselor s-ar fi temut că se interpretează” dacă le declara pe toate.

Citește și:

A studiat cadavrele a sute de oameni uciși de coronavirus. Medicul legist a răbufnit: „Situația este exagerată! E o boală inofensivă!”

Decesele erau înregistrate la morga spitalului, dar nu şi în evidenţele unităţii medicale. Așa au apărut neconcordanţele între cifrele prezentate în cele două sisteme de înregistrare.

Astăzi au ajuns la INSP raportări cu decese din prima jumătate a lunii aprilie. Vorbim despre șase astfel de cazuri.

Citește și:

O asistentă a mințit și a infectat, intenționat, alte persoane cu noul coronavirus! Anchetă uriașă la Botoșani

În ceea ce privește numărul total de decese, în ultima săptămână au fost 159 de cazuri noi, cu trei mai multe față de saptămâna precedentă.

În schimb, numărul îmbolnăvirilor a scăzut în această săptămână, cu 200 de cazuri confirmate, fata de săptămâna anterioară. O altă veste bună este că numărul persoanelor vindecate a crescut.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Mai mulți români din județul Olt, ieșiți pe stradă de 1 Mai, au primit o amendă record. Suma e uriașă!...
Parteneri
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Motivul pentru care ar fi renunțat la rețeaua socială
Alec Baldwin și-a șters contul de Twitter. Actorul în vârstă de 63 de ani a luat această decizie la doar câteva zile după ce a acordat primul interviu public privind incidentul de pe platourile de filmare ale producției Rust.
Catine.ro
Ultimele știri