Antena Căutare

Ministerul Educatiei si Muzeul Antipa, in razboi din pricina expozitiei "The Human Body"

Controversata expozitie "The Human Body" a dat startul unui razboi si in Romania, intre Ministerul Educatiei si Muzeul Antipa. Sefii din invatamant le-au cerut dascalilor sa-si duca elevii sa vada expozitia cu 200 de corpuri umane doar cu acordul parintilor. Pe motiv ca expozitia are un impact negativ asupra copiilor.

Sefii de la Muzeul Antipa sunt dezamagiti de sefii din Ministerul Educatiei si le cer dovezi! Cer sa spuna public cum au ajuns la concluzia ca expozitia de cadavre i-ar afecta pe copii. Mai ales ca, de la deschidere, reprezentantii muzeului au stabilit foarte clar: copiii trebuie sa vina insotiti de parinti sau profesori.

Ba mai mult, spun ca i-au invitat pe profesori sa vada exponatele, gratuit, inainte sa vina cu elevii. In plus, reprezentantii Muzeului mai aduc un argument. Anatomia e materie de studiu in scoala. La mijloc este, totusi, si o usoara neintelegere. Pe principiul “telefonul fara fir”.

foto: popgive.com

Prima scoala pentru copiii cu autism va fi deschisa la Cluj... OBSERVATOR SPECIAL: „Sfatul Batranilor” din Copsa Mica, un exemplu de urmat...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x