Antena Căutare

Mireasă, implicată într-un accident rutier. Tânăra a fost transportată de urgență la spital

O tânără de 22 de ani, îmbrăcată în rochie de mireasă, a ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs pe Drumul Național 67, în zona localității Pișteștii din Deal.

O tânără de 22 de ani, îmbrăcată în rochie de mireasă, a ajuns la spital, în urma unui accident rutier produs pe Drumul Național 67, în zona localității Pișteștii din Deal.

Mireasa se pregătea să participe la o ședință foto, nunta având loc cu o săptămână în urmă. La ieșirea din parcarea unei pensiuni, șoferul unui alt autoturism nu i-a acordat prioritate.

„Poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliție Rurală Cărbunești au constatat faptul că la ieşirea din parcarea unei pensiuni din satul Pișteștii din Deal, un bărbat, de 48 de ani, din Băleşti, nu a acordat prioritate de trecere unui alt autoturism, condus de un tânăr, de 28 de ani, din comuna Logreşti, care se afla în maşină cu soţia sa, de aceeaşi vârstă. Autoturismul din urmă a ricoşat şi a lovit în alt auto condus de un bărbat, de 58 de ani, din Jupâneşti. În urma impactului, femeia de 28 de ani a suferit leziuni şi a fost transportată la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă. Niciunul dintre şoferi nu consumase alcool”, a spus Victor Ţuhaşu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei Gorj.

Nuntă de coșmar pentru doi îndrăgostiți! Unul dintre invitați s-a prăbușit pe ringul de dans și a murit... Loteria bonurilor fiscale 2019. Care a fost bonul câștigător și când are loc următoarea extragere...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x