Antena Căutare

Moment de groază la metrou! O femeie a fost împinsă în fața trenului! Oamenii au început să țipe! Atenție, imagini ce vă pot afecta emoțional! Video

O femeie fost împinsă în fața unui tren de metrou, din greșeală. Oamenii au început să țipe, iar momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

O femeie fost împinsă în fața unui tren de metrou, din greșeală. Oamenii au început să țipe, iar momentul a fost filmat de o cameră de supraveghere.

Incidentul a avut loc în stația de metrou Pueyrredon din Buenos Aires, Argentina. După ce a căzut de pe peron pe șine, femeia și-a pierdut cunoștința.

În imaginile video se vede cum un bărbat care se sprijinea de un perete și-a pierdut echilibrul și a căzut peste oameni din fața lui. A urmat un efect de domino, iar femeiea care se afla cel mai aproape de marginea peronului a căzut pe șine.

În timp ce femeia se afla pe șine, trenul de metrou intra în stație, cu viteză. Oamenii aflați pe peron au început să își agite mâinile disperați, cerând oprirea trenului.

Din fericire, trenul de metrou a oprit la timp. Apoi, doi bărbați au coborât de pe platform și au ridicat-o pe femeie de pe șine.

Bărbatul care a provocat incidentul nu a fost sancționat. Plecase mai devreme de la locul de muncă, pentru că nu se simțea bine, și a leșinat în stația de metrou.

El și femeia care a căzut pe șine au fost duși de urgență la spital în urma incidentului. Femeia a suferit o lovitură la cap.

Val de cutremure în România, în noaptea de joi spre vineri! Două seisme s-au produs la interval de câteva ore ... Voluntari reclamaţi de vecini că renovează casa unor sărmani: “Ne înjurau când treceau pe drum“...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x