Antena Căutare

Momente cumplite pentru un bărbat şi o femeie din judeţul Argeş! Motivul halucinant pentru care cei doi au fost sechestraţi şi bătuţi de mai mulți ciobani

Momente cumplite pentru un bărbat şi o femeie din judeţul Argeş: cei doi au fost sechestraţi şi bătuţi de mai mulţi ciobani.

Momente de groază în Argeș! Un bărbat şi o femeie din judeţul Argeş au fost sechestraţi din propria casă şi bătuţi de mai mulţi ciobani. Cei doi au fost la un pas de moarte, totul dintr-un motiv halucinant! Cine le-a fost complice

Momente cumplite pentru un bărbat şi o femeie din judeţul Argeş: cei doi au fost sechestraţi şi bătuţi de mai mulţi ciobani. Totul din răzbunare, pentru că tânăra ar fi refuzat să se despartă de iubitul ei şi să se mărite cu cel care deţine stâna. Bătăuşii au fost reţinuţi. Culmea este că şi mama femeii le-a fost complice, iar ulterior aceasta a ajuns pe mâna poliției.

Totul s-a întâmplat la o stână din localitatea Recea. Tânăra, în vârstă de 32 de ani, avea deja o relaţie cu un bărbat. Mama ei nu era însă de acord şi ar fi vrut să o vadă căsătorită cu stăpânul stânei, aşa că şi-a obligat fata să se despartă de iubitul ei. Cum aceasta s-a împotrivit, ciobanii au trecut la fapte: aceștia i-ar fi răpit pe amândoi chiar din casă şi i-au sechestrat.

Reporter: Aţi bătut-o pe fată?

Cioban: Nu.

​Reporter: Dar de ce aţi sechestrat-o?

Cioban: N-am sechestrat-o.

​Reporter: Voiaţi să vă căsătoriţi cu ea?

Cioban: Nu, domnule, muncea cu ziua!

Pe iubitul tinerei l-au tuns şi l-au bătut. La un moment dat însă, bărbatul a reuşit să fugă şi s-a oprit direct la poliţie.

Poliţiştii au mers imediat la stână şi au eliberat-o şi pe femeie. I-au reţinut pe bătăuşi, printre ei - şi un minor de 17 ani. Au făcut apoi percheziţii şi acasă la şeful ciobanilor, unde au găsit un pistol cu aer comprimat pentru care bărbatul nu are autorizaţie.

Florin Popa, purtător de cuvânt Poliţia Argeş: Au reţinut 4 bărbaţi şi o femeie, bănuiţi de săvârşirea infracţiunilor de loviri sau alte violenţe, violare de domiciliu şi lipsire de libertate în mod ilegal.

Suspecţii au fost reţinuţi pentru 24 de ore. Ei nu au recunoscut însă ce au făcut. Astăzi, magistraţii vor decide dacă vor rămâne sau nu în arest.

Program Papa Francisc în România, traseul complet al Suveranului Pontif. Unde poate fi văzut... Schimbări radicale în educație? Dispare clasa zero și vom avea patru tipuri de examene. Ministrul Ecaterina Andronescu: ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x