Antena Căutare

„Să nu zici că e om, să nu zici asta!” Momentul în care un șofer trece cu mașina peste un bărbat întins pe șosea. Totul a fost filmat cu camera de bord

Camera de bord a unei mașini care circula pe DN73, în județul Brașov, a surprins un accident înfiorător. În imagini se poate vedea cum autoturismul trece peste un bărbat, care stătea întins pe șosea. 

Camera de bord a unei mașini care circula pe DN73, în județul Brașov, a surprins un accident înfiorător. În imagini se poate vedea cum autoturismul trece peste un bărbat, care stătea întins pe șosea.

Un accident cumplit a avut loc luni seară, în județul Brașov. Un bărbat de 54 de ani și-a pierdut viața, în condiții suspecte.

„Un bărbat în vârstă de 39 ani din judeţul Ilfov care conducea un autoturism din direcția Brașov spre Pitești, a observat la o distanță de aprox 1 m un obstacol pe carosabil, pe care nu a reușit să îl evite, în timp ce din sens opus se deplasa un alt autoturism cu farurile aprinse", se anunță într-un comunicat al Poliției.

„În urma impactului, conducătorul auto a oprit și a constatat faptul că o persoană se afla întinsă pe carosabil. În urma accidentului a rezultat decesul persoanei, care a fost identificată ca fiind un bărbat în vârstă de 54 ani, din Poiana Mărului. Autoturismul in cauza era dotat cu camera video, montata in parbriz și care a surprins momentul accidentului, victima se afla întinsă pe carosabil în sensul de mers spre zona centrala Bran”, se mai arată în comunicat.

Poliţiştii au deschis o anchetă în acest caz şi efectuează cercetari sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, scrie observator.tv.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pacient cu probleme psihice, desfigurat de infirmierii unui spital din Vaslui. „L-au bătut până l-au lăsat fără dinți în... Modificări în Legea Educației. Ce materie nouă va fi introdusă în școli...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x