Antena Căutare

Motivul pentru care rușii se întorc împotriva lui Vladimir Putin. „Când o să se termine? E dureros!”

Pentru prima dată de la izbucnirea războiului pornit de Rusia împotriva Ucrainei, rușii își exprimă revolta față de acțiunile lui Vladimir Putin. Ce i-a indignat pe cetățeni.

Val de critici împotriva lui Vladimir Putin Galerie
Val de critici împotriva lui Vladimir Putin | Profimedia

Este a 47-a zi de război, iar ucrainenii din Mariupol s-ar pregăti de „ultima bătălie”, potrivit Digi24. Forțele ruse se regrupează pentru un nou asalt pe care îl pregătesc în est și Președintele Volodimir Zelenski le cere ucrainenilor să se pregătească pentru atacuri și mai puternice.

În tot acest timp, cetățenii ruși au început să își exprime public indignarea și îngrijorarea față de acțiunile lui Vladimir Putin. Este prima dată când se întâmplă acest lucru de la izbucnirea conflictului armat.

O nouă lovitură pentru Președintele Rusiei. Rușii își exprimă public dezarcordul față de acțiunile lui Vladimir Putin

În contextul războiului pornit de Rusia în Ucraina, oamenii de rând se simt din ce în ce mai îngrijorați. Unii dintre ei au ales să își exprime dezarcodul public, pe rețelele de socializare, în ciuda pedepselor severe pe care le pot primi pentru acest lucru, relatează Daily Mail.

Potrivit informațiilor, invazia Președintelui rus a suferit o nouă lovitură vineri, după ce a fost dezvăluit numărul celor decedați din trupele lui. Aceeași sursă notează că numărul acestora se ridică la 19.000, potrivit estimărilor Kremlinului.

Motivul revoltător pentru care rușii se întorc împotriva lui Vladimir Putin

Unul dintre cazurile recente care a zguduit comunitatea este moartea șoferului de tanc Alexei Veselkov. În vârstă de 24 de ani, el a fost trimis pe front să lupte împotriva Ucrainei. Tânărul era căsătorit din iunie 2021, iar fiica lui s-a născut luna trecută – cu puțin timp înainte de a fi ucis. Acesta nu și-a văzut niciodată copilul.

„Doamne, este insuportabil să vezi și să citești asta”, a remarcat Natasha Ilina. „Atât de tineri și nici măcar nu și-au văzut copiii. Regrete eterne”.

„Arată de 17. E atât de trist. Atâția dintre oamenii noștri au murit”, „De ce sunt trimiși acolo tipi atât de tineri?” sau „Era un copil – când se va sfârși asta?” sunt doar câteva din celelalte postări ale oamenilor pe această temă.

Și jurnalista Natalia Krainova, cunoscută pentru poziția ei împotriva Kremlinului, a scris: „Cum supraviețuiește familia lui acestei dureri? Cine are nevoie de acest război?”, iar Olga Habibullovna se întreabă retoric: „Cine îi va aduce pe acești băieți înapoi la viață? Condoleanțe familiei și celor dragi. Regrete eterne”.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Potrivit estimărilor Kremlinului, aramata rusă a pierdut peste 19.000 de militari pe front

Și moartea pe front a lui Dmitri Kozubenko, un alt tânăr de doar de 21 de ani, sau a lui Maxim Bolshakov, în vârstă de 22 de ani, a condus la un val de revoltă. „Îmi pare rău doar pentru oamenii pașnici ucraineni și pentru cei din armata noastră care mor din cauza politicienilor care fac bani. În această așa-zisă operațiune militară. Acesta este un război, nu altceva... Când se va termina asta?”, a scris Tsyren-Dulma Ayusheeva.

Nu doar decesul celor tineri a creat vâlvă printre oamenii de rând din Rusia. Sergentului senior Namzhil Sangadiyev, în vârstă de 38 de ani, se numără și el printre cei care și-au pierdut viața pe front. Alexey Sayanov a comentat: „Țara noastră a pierdut atât de mulți fii, ne rugăm să fie ultimul din această listă. Condoleanțe familiei și celor dragi”.

(P) Ce obstacole poți întâlni când vrei să te formezi într-un domeniu nou... (P) Hostgate.ro - servicii profesionale de găzduire web...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x