Un profesor universitar a bătut, fără milă, un muncitor, din cauza unui motiv halucinant! | Video

Un nou caz șocant s-a petrecut, în urmă cu câteva zile, la Iași. Un cunoscut lector universitar de la Facultatea de Agronomie a bătut, fără milă, un muncitor, din cauza unui motiv halucinant.

Un profesor universitar a bătut, fără milă, un muncitor, din cauza unui motiv halucinant!

Totul s-a întâmplat pe 20 iulie 2020, atunci când muncitorul, împreună cu colegii săi, lucra pe un șantier din zona Toma Cozma, acolo unde locuiește și Florin Murariu, lector universitare la Facultatea de Agronomie din cadrul Universității de Științe Agricole și Medicină Veterinară din Iași.

Din cauza zgomotului făcut de muncitori, Murariu, fost rugbist profesionist și preparator fizic, și-a ieșit din minți și a ieșit în stradă pentru a le reproșa muncitorilor că fac zgomot.

Ordonanța privind majorarea alocaţiilor a fost publicată în Monitorul Oficial. Când vor primi copiii mai mulți bani

La un moment dat, unul dintre muncitori a ajuns în dreptul bărbatului nervos, fiind lovit cu palma peste cap, moment în care telefonul i-a căzut și s-a spart. Momentul a fost filmat de un martor cu telefonul mobil, dar și de Murariu care filma cu propriul telefon.

Muncitorul s-a prăbușit la pământ după lovitura puternică primită în cap, iar după ce s-a ridicat a fost lovit în continuare de lectorul de la Agronomie, notează BZI.ro.

Parteneri
Mutabal. Salată de vinete cu tahini, din bucătăria orientală
Nu lăsa să treacă sezonul vinetelor fără să prepari o rețetă deosebită de salată de vinete cu tahini. Îți propunem să testezi un preparat originar din bucătăria orientală, cunoscut sub numele de mutabal.
Catine.ro
Ultimele știri