Antena Căutare

Natalie Browning e mireasa care a făcut un gest impresionant pentru bunicul ei. Bucuria adusă bătrânului de 94 de ani

Natalie Browning i-a făcut o mare bucurie bunicului ei, în vârstă de 94 de ani, la care bătrânul nici nu se aștepta. Iată despre ce e vorba.

Mireasa si bunicul ei, la dans Galerie
Natalie Browning e mireasa care a făcut un gest impresionant pentru bunicul ei | Profimedia

Fox News a relatat povestea lui Natalie Browning și gestul pe care l-a făcut pentru bunicul ei, care a fost apreciat de mii de oameni pe Internet.

Natalie Browning e mireasa care a făcut un gest impresionant pentru bunicul ei. Bucuria adusă bătrânului de 94 de ani

Natalie Browning a vrut ca primul ei dans, ca mireasă, să fie cu bunicul ei, un bărbat în vârstă de 94 de ani. Și exact asta s-a și întâmplat. Tânăra de 24 de ani a decis să își cumpere un bilet de avion și a zburat peste 1200 de kilometri, din Virginia până în Florida, unde e bunicul ei, Nelson May, ca să danseze împreună cu acesta, pe care îl iubește nespus, conform South West News Service (SWNS).

Bătrânul nu a putut să ajungă la nunta nepoatei lui din cauza stării de sănătate precare, conform unui filmuleț pe care tânăra l-a făcut și l-a postat pe Facebook, așa că Natalie a decis să facă acest gest pentru el. Chiar cu două săptămâni înainte de ziua nunții, bătrânul a suferit un accident cerebral vascular, care l-a făcut indisponibil pentru deplasări.

Bunicul lui Natalie s-a bucurat nespus când și-a văzut nepoata și mai ales când a auzit cu ce scop a făcut această deplasare pe o distanță atât de lungă. Natalie a planificat totul din timp. Și-a împachetat rochia de mireasă, cele necesare deplasării, și s-a dus la bunicul ei în Florida. Machiajul și l-a făcut chiar pe aeroport. Când a ajuns la el, doar s-a îmbrăcat în rochia de mireasă.

Totul a fost filmat, astfel că Natalie a putut împărtăși fiecare pas al pregătirii cu cei apropiați, ulterior, și la fel și dansul împreună cu bunicul ei. Mii de oameni au apreciat postarea și au fost impresionați de gestul tinerei.

"Luni de zile a fost atât de încântat la gândul că ar putea dansa cu mine în noaptea nunții mele și sunt atât de fericită că am putut să îi ofer această experiență", a spus Natalie pentru SWNS. "Nu ajung să-l văd foarte des, așa că a fost cu adevărat o zi specială pentru amândoi". Natalia a mai spus că s-a bucurat enorm când și-a văzut bunicul fericit.

"Am vrut ca bunicul meu să știe că este foarte valoros pentru mine și, chiar dacă nu a putut să vină la nunta mea, dansul pe care și-l dorea atât de mult a avut o la fel de mare importanță. Deci, am reușit să facem să se întâmple", a mai spus ea.

Fericită că a reușit să pună acest lucru în aplicare, ziua nunții ei a fost într-adevăr una reușită. S-a căsătorit cu soțul ei, Cooper, și a păstrat în memorie dansul cu bunicul ei drag.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

SEBASTIAN GROSU - TARE CA PIATRA... Katrina Holte a renunțat la serviciu ca să stea acasă și să se dedice complet soțului ei. Cum arată o zi din viața ei...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x