Antena Căutare

VIDEO. Nimic mai simplu! Cum să scapi rapid de stratul de gheaţă din faţă casei cu trei INGREDIENTE BANALE! Te costă un leu!

Vremea din România din ultima perioadă a fost una specifică sezonului rece

VIDEO. Nimic mai simplu! Cum să scapi rapid de stratul de gheaţă din faţă casei cu trei INGREDIENTE BANALE! Te costă un leu!
Topire gheata | Facebook

Vremea din România din ultima perioadă a fost una specifică sezonului rece: temperaturi scăzute, ninsori abundente şi straturi de gheaţă. Cu toate s-au confruntat românii. Dacă pentru primele două probleme, au găsit soluţii simple, pentru topirea gheţii, fiecare a recurs la metode ingenioase.

Este important de ştiut că există un amestec simplu, format din doar trei ingrediente, care poate elimina în doar câteva secunde stratul gros de gheaţă format pe treptele din faţă casei sau în faţă garajului.

/p>

Ai nevoie de doi litri de apă călduţă, şase picături de detergent de vase şi aproximativ 50 ml de alcool medicinal. Amestecul se toarnă într-o sticlă şi e gata de folosit. Nu trebuie decât să îl torni peste zonele acoperite cu gheaţă şi, că prin minune, această se topeşte.

Legea vaccinărilor obligatorii va intra în dezbatere in februarie. Ce vor păţi părinţii care nu îşi vaccinează copiii... A vorbit 24 de ore la telefon şi a fost sunat de către cineva de la call center! Cum s-a terminat totul întrece orice im...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x