Antena Căutare

Noi detalii cutremurătoare în cazul tânărului din Târgu-Jiu, mort pe scaunul de la frizerie! Mesajul tulburător al soției lui

Soția lui Alexandru Crăcui, tânărul din Târgu-Jiu care a murit pe un scaun dintr-o frizerie, a publicat un mesaj tulburător, după ce partenerul ei de viață a fost înmormântat.

Soția lui Alexandru Crăcui, tânărul din Târgu-Jiu care a murit pe un scaun dintr-o frizerie, a publicat un mesaj tulburător, după ce partenerul ei de viață a fost înmormântat.

Sute de oameni au fost prezenţi la înmormântarea lui Alexandru Crăcui, în satul Zorleşti comuna Prigoria. Peste 500 de oameni l-au condus pe tânăr pe ultimul drum.

Valentina Crăcui, soția lui Alexandru Crăcui, tânărul de 35 de ani care a murit pe un scaun dintr-o frizerie din Târgu Jiu, a transmis un ultim mesaj pe pagina sa de Facebook:

„În aceste momente nimeni și nimic nu poate alunga imensa durere…tragedia care s-a întâmplat nu va putea fi uitată niciodată! Cu toate astea vă mulțumesc fiecăruia în parte că ați fost lângă noi, familia, și că ați încercat cu un sfat, o vorbă, să ne mai alinați din suferință! Alex va rămâne mereu în amintirea voastră și în sufletul meu, dincolo de stele veghează asupra noastră… ", a scris Valentina.

Lui Alexandru Crăcui – un tată, soț și sportiv în vârstă de 35 de ani din Târgu Jiu, inima i-a cedat brusc, în timp ce se afla pe scaun la frizerie, așteptând să fie tuns. El a apucat doar să spună că nu se simte bine, apoi a făcut infarct.

Echipajul medical sosit la faţa locului l-a resuscitat aproape o oră pe tânărul Alexandru Crăcui, însă fără succes. Tânărul a suferit un infarct miocardic acut.

Afecţiunea cardiacă de care suferea Alexandru era una preexistentă.

Un bebeluş a căzut în lac în Parcul IOR din Bucureşti! Ce a făcut mama lui... Urma să își înmormânteze fratele, când a aflat că i-a murit soția. Femeia a murit pe drum către priveghi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x