Antena Căutare

Nou val de caniculă peste România! Meteorologii au emis cod galben în 31 de județe și București, joi și vineri

Administrația Națională de Meteorologie /ANM/ a emis, miercuri, o atenționare Cod Galben de caniculă și disconfort termic, valabilă în intervalul 6-7 august în 31 de județe și Municipiul București.

Administrația Națională de Meteorologie /ANM/ a emis, miercuri, o atenționare Cod Galben de caniculă și disconfort termic, valabilă în intervalul 6-7 august în 31 de județe și Municipiul București, notează Agerpres.

Conform meteorologilor, joi, 6 august, și vineri, 7 august, în Banat, Crișana, Maramureș, Oltenia, Muntenia, cea mai mare parte a Transilvaniei și jumătatea sudică a Moldovei, temperaturile maxime vor atinge frecvent 35-37 de grade, iar indicele temperatură-umezeală (ITU) va depăși pragul critic de 80 de unități.

ANM precizează că, în după-amiaza zilei de miercuri, 5 august, local în sudul și vestul țării și izolat în centru, disconfortul termic se va accentua și local se vor înregistra temperaturi de 35-36 de grade.

În funcție de evoluția și intensitatea fenomenelor meteorologice, specialiștii ANM vor actualiza prezenta atenționare.

Surpriză pentru elevi! Cum arată structura noului an școlar, care va începe în toamnă... România, Giurgiu, bloc demolat din greșeală, cu tot cu oameni în el! "Doreii" primăriei au încurcat ițele și a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x