Antena Căutare

Numărul manifestanților care au plecat din Piaţa Victoriei spre Universitate a crescut la peste 2.500. Circulația este blocată

Manifestanţii care au plecat din Piaţa Victoriei în marş spre Parlament au ajuns în Piaţa Universităţii, pe traseu alăturându-li-se şi alte persoane, astfel că numărul lor a crescut la peste 2.500.

Manifestanţii care au plecat din Piaţa Victoriei în marş spre Parlament au ajuns în Piaţa Universităţii, pe traseu alăturându-li-se şi alte persoane, astfel că numărul lor a crescut la peste 2.500.

La monumentul eroilor Revoluţiei, manifestanţii au îngenunchiat, au ţinut un moment de reculegere şi au aprins luminile telefoanelor. Apoi au aplaudat.

Pe traseu, oamenii au ieşit la balcoane, au aplaudat şi au strigat în acelaşi timp cu cei din stradă. Circulaţia rutieră este blocată pe traseul pe care se deplasează protestatarii - bulevardele Lascăr Catargiu, Magheru, Nicolae Bălcescu - pe sensul de mers dinspre Piaţa Victoriei spre Piaţa Unirii.

Câteva zeci de persoane se aflau la ora 18.00, în Piaţa Victoriei, şi urmau să plece peste o oră în marş spre Parlament. La ora 19.00 însă, în Piaţa Victoriei erau doar câteva sute de persoane, astfel că participanţii au amânat plecarea în marş.

În jurul orei 19.30, circa o mie de persoane au plecat în marş din Piaţa Victoriei.

Protestul a fost anunţat pe Facebook, sub sloganul "Susţinem DNA, vrem depolitizarea instituţiilor”. Mulţi dintre cei prezenţi au steaguri tricolore, ale UE şi SUA. Au fost împărţite insigne cu mesajul ”Rezist”.

Zeci de protestari s-au adunat în Piaţa Victoriei! Mulțimea va pleca în marş spre Parlament... Imagini șocante! Bătaie filmată și postată pe internet. Agresorii, doi băieți minori, sunt acuzaţi de tentativă de omor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x