Antena Căutare

O ambulanţă care ducea pacienţi la dializă, distrusă, în Prahova, de un şofer inconştient

O ambulanţă care ducea pacienţi la dializă a fost spulberată în Prahova de un şofer inconştient. Unul dintre bolnavi a murit. Alţi patru, aflaţi în aceeaşi salvare, au scăpat cu viaţă.

Un bărbat care ar fi trebuit să ajungă la dializă zace lângă ambulanţă. Alţi patru sunt răniţi. Un şofer nu a dat prioritate ambulanţei private în care erau cei cinci pacienţi.

'Un bărbat de 62 de ani inconştient. Iar celelalte patru victime erau conştiente, dar nu erau ieşite din maşină. Am acţionat pentru descarcerarea bărbatului şi extragerea celorlalte patru victime', conform Plutonierului Major Ovidiu Grozu.

Accidentul a avut loc în Floreşti, judeţul Prahova. Şoferul vinovat, un tânăr de 26 de ani, a intrat orbeşte într-o intersecţie deşi avea semnul "STOP" şi a lovit în plin ambulanţa privată. Culmea ironiei, salvarea a fost aruncată în faţa unei farmacii. În ciuda eforturilor medicilor, pacientul aflat pe locul din dreapta nu a supravieţuit.

"Veneam pe drum cu prioritate şi mergeam spre Ploieşti cu pacienţi de la MediUrg şi m-a luat în plin. Mi-a omorât şi un pacient.", spune șoferul mașinii de dializă.

Localnicii spun că au cerut de nenumărate ori autorităţilor să ia măsuri în intersecţia periculoasă.

"Noaptea nu este iluminată intersecţia şi se întâmplă numai nenorociri aici. +08.55 Au fost "n" accidente aici şi nu înţeleg de ce încă nu se hotărăşte odată să pună nişte benzi aici, frânează şi se poată evita orice fel de accident", spunea Gheorghe Daragu, un localnic.

Bărbatul care şi-a pierdut viaţa în accident era din localitatea Brebu Megieșesc şi mergea de câteva ori pe săptămână la Ploieşti, pentru dializă. Şoferul care a provocat accidentul nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Acum, este cercetat pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

.

Un fost procuror șef, condamnat definitiv după ce a cerut mită 10 tone de combustibil de la afaceriști... Proiect de două milioane de euro la Târgu Jiu, amânat de coronavirus...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x