Căutare Live

O asistentă medicală a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Colegii ei, semnal de alarmă: ”Virusul este prezent, nu îşi alege victimele!”

O asistentă medicală din Sibiu, în vârstă de 50 de ani, a murit în urma infecției cu noul coronavirus, ea fiind printre cele 17 decese înregistrate în România, în ultimele 24 de ore.

O asistentă medicală a murit după ce a fost infectată cu noul coronavirus. Colegii ei, semnal de alarmă: ”Virusul este prezent, nu îşi alege victimele!”

Anunțul a fost făcut de reprezentanții Spitalului Clinic Județean de Urgență Sibiu, care au făcut public un mesaj de condoleanțe pe pagina de Facebook a instituției.

”Veste tristă pentru medicina sibiană: SCJU Sibiu intră în rândul spitalelor unde COVID-19 a făcut victime în rândul personalului medical. Ne exprimăm profundul regret ca urmare a decesului colegei noastre, asistentă medicală în cadrul Compartimentului Nefrologie. Este dureros când un cadru medical pierde lupta împotriva COVID-19 şi nu există suficiente cuvinte pentru a măsura tristeţea care ne încearcă în aceste momente, când viaţa şi cariera unui OM care mai avea multe de oferit, a fost curmată mult prea repede. Transmitem întreaga noastră compasiune familiei”, a transmis, luni, Spitalul Judeţean Sibiu.

Tânăr care nu purta corect masca de protecție, scos cu forța din metrou și încătușat. Cum justifică Jandarmeria intervenția în forță

Asistenta avea 50 de ani, fusese internată la Terapie Intensivă, iar oamenii legii au lansat, de asemenea, un avertisment pentru oameni.

”Sperăm ca sacrificiile personalului medical să nu fie zadarnice şi lumea să înţeleagă că traversăm cu toţii o perioadă dificilă, în care pericolul reprezentat de COVID-19 nu a trecut. Virusul este prezent, nu îşi alege victimele şi este de datoria noastră a tuturor să dovedim că am înţeles că trebuie să ne protejăm pe noi şi pe toţi semenii noştri, prin respectarea măsurilor ce ne pot salva viaţa”, se mai arată în comunicatul de presă.

Elevii nu se vor întoarce la școală în septembrie. Monica Anisie, primele declarații despre scenariul pe care-l ia în calcul: ”Vor urmări cursurile online!”

România se apropie de 33.000 de cazuri de coronavirus

În România au fost confirmate, până acum, 32.948 de infecții cu coronavirus. În total, în România au murit 1.901 persoane infectate cu coronavirus. Primul caz de coronavirus confirmat pe teritoriul țării a fost anunțat la 26 februarie. Autoritățile fac apel la populație să se informeze doar din surse oficiale.

Noi state din Europa au închis granițele pentru români. Restricții de călătorie în 20 țări europene, dintre care 14 din UE

În ultimele 24 de ore au fost 413 cazuri noi de infecție cu coronavirus, din 6.655 de teste efectuate. De asemenea, au fost înregistrate 17 decese din cauza COVID-19, iar una dintre persoanele decedate nu suferea de alte boli. Bilanțul infecțiilor, pe teritoriul României, ajunge la 32.948 de cazuri.

Eroii zilelor noastre. De la o vâstă fragedă, copiii învață să acorde primul ajutor persoanelor aflate la un pas de moar... Virgil Musta, relatări tulburătoare din spital: "De parcă ne-ar face în ciudă, pacienții ne anunță ca au covid și p...
Parteneri
Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an e pe 17 ianuarie
În timp ce luna ianuarie este luna rezoluțiilor și a stabilirii noilor obiective, poate fi, de asemenea, o perioadă destul de dificilă pentru mulți oameni. Sărbătorile au trecut, afară e frig și mai sunt multe luni până la vară. Cu toate acestea, nu e nimic suprinzător că luna ianuarie este luna care găzduiește Blue Monday 2022. Cea mai tristă zi din an îi sperie pe mulți dintre noi.
Catine.ro
Ultimele știri