Căutare Live

O bătrânică din Dolj a găsit o sacoșă abandonată pe stradă. Când s-a uitat înăuntru, era să ajungă direct la spital!

O bătrânică în vârstă de 83 de ani, dintr-o comună din județul Dolj, a găsit o sacoșă abandonată, pe o stradă din Craiova. Când a văzut ce era înăuntru, femeia a mers imediat la Poliție. 

O bătrânică în vârstă de 83 de ani, dintr-o comună din județul Dolj, a găsit o sacoșă abandonată, pe o stradă din Craiova. Când a văzut ce era înăuntru, femeia a mers imediat la Poliție.

Polițiștilor nu le-a venit să creadă ce adusese bătrânica la secție. În sacoșa găsită pe stradă erau 13.400 de lei! În urma verificărilor, s-a constatat că banii aparțineau unui bărbat de 49 de ani, dintr-o altă comună din județ, și erau subvenția primită pentru terenurile agricole îngrijite de acesta.

S-ar părea că fermierul a venit în Craiova pentru a ridica banii, dar a pierdut sacoșa în care îi pusese. Așa a ajuns în posesia bătrânei, aflată și ea, în trecere prin oraș.

La începutul lunii martie, un alt bărbat, tot din Dolj, a predat polițiștilor un portofel în care se aflau peste 11.000 de lei. În februarie, un alt bun samaritean, craiovean, a înapoiat un portofel găsit în parcarea unui magazin.

1 iunie, prima zi de vară în calendar. Tradiții și obiceiuri în luna iunie. Ce trebuie să faci de „cireșar”... Preotul Vasile Răducă, despre afirmaţiile făcute la Radio Trinitas: "Regret faptul că vorbele mele au avut un ecou ...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri