Antena Căutare

O cursa cu taxiul pe litoral va poate falimenta bugetul de vacanta

O cursa cu taxiul pe litoral va poate falimenta bugetul de vacanta. Chiar si pe o distanta de cateva sute de metri, taximetristii masoara distanta de la 10 lei in sus. Si nu se mai opresc, mai ales daca e vorba de clienti mai bine imbracati.

In fata garii din Constanta, taximetristii isi aleg cu atentie victimele, mai ales din randul turisilor. Un reporter al Observatorului a facut un experiment luand un taxi cu destinatia Eforie Nord.

Pe drum, soferul s-a uitat foarte des la aparatul de taxare, iar suma crestea ingrijorator, chiar daca tariful afisat pe masina era cel minim, de 1,79 lei pe kilometru. La destinatie, factura a spus totul: 50 de lei, pentru un drum care nu ar fi trebuit sa coste mai mult de 25, dupa estimarile altor taximetristi.

Surprize au aparut si pe drumul de intoarcere. Un alt sofer a umflat pretul si a cerut 40 de lei pentru cursa spre Constanta.

Localnicii stiu insa ca taximetristii folosesc „maimute”, cum sunt supranumite dispozitivele care maresc facturile, si evita taxiurile.

SRI: A fost o alarma falsa pe aeroportul Otopeni... Cel mai dolofan bebelus din tara s-a nascut la Constanta...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x