Antena Căutare

O familie se pregăteşte să-şi înmormânteze cei patru copii pentru că statul român nu e în stare să semnalizeze trecerile de cale ferată!

O familie se pregăteşte să-şi îngroape 4 copii, iar comunitatea din care făceau parte cere măsuri din partea autorităţilor. Confruntaţi cu furia oamenilor, cei responsabili pasează problema de la unul la altul. Dincolo de haosul administrativ rămâne realitatea dură a unei Românii în care copiii mor pentru că instalarea unei banale bariere pare o provocare de netrecut.

Darius. Lavnia. Daria. Rafael. Cosmina. Cinci copii care nu vor mai ajunge niciodată acasă. Cinci copii pentru care viaţa s-a sfârşit înainte de a începe cu adevărat.

Darius distribuise cu doar câteva ore înainte să moară un mesaj pe Facebook, care pare acum premonitor. O poveste despre cât de atent să fi la volan, după sfaturile mamei.

Doar că, de data asta nu şofa el. Ci sora lui. Iar hotarul dintre viaţă şi moarte a fost pentru ei o trecere de cale ferată, fără barieră.

Trecerea de cale fereată de la Viişoara este una dintre cele 3.500 astfel de treceri din România. - Semnalizată doar cu un semn STOP şi o cruce a sfântului Andrei, pe care nu le-ar fi văzut proaspăta şoferiţă de 19 ani. Soluţia folosită în toată lumea civilizată, instalarea unor semnale acustice şi luminoase şi a unei bariere, NU pare că are cine să o aplice. În timp ce părinţii îşi îngroapă copiii, autorităţile pasează problema de la una la cealaltă. Mereu cu acelaşi răspuns. Nu sunt bani.

Un bărbat din Neamţ a trecut de două ori pe lângă moarte, în două accidente de maşină, în doar trei săptămâni... Cristi Borcea ar putea să devină în curând tată pentru a opta oară...
Ce dezvăluie manichiura despre personalitatea ta
Detalii fizice aparent nesemnificative pot oferi indicii despre felul de a fi al unei persoane....
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023. Vărsătorii pot face o schimbare importantă. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 8 iunie 2023 spune că nativii din zodia Vărsător au șansa să facă o...
Parteneri
Coșulețe de cartofi Duchesse cu ciuperci și legume
Catine.ro
Abonează-te la newsletter!

Lasă-ne adresa ta de mail și te vom ține la curent zilnic cu cele mai importante știri, astfel încât să nu pierzi nimic niciodată.


Ultimele știri
x