Antena Căutare

O femeie a murit în parcarea unui spital, cu câteva zile înainte de a naște! Soțul îndurerat: ”Auzi frecvent de tragedii, dar nu te gândești că te vor lovi chiar pe tine!”

O femeie care era însărcinată în nouă luni de zile și aștepta cu nerăbdare să devină mamă pentru a doua oară s-a stins din viață cu doar câteva zile înainte de a naște. 

O femeie care era însărcinată în nouă luni de zile și aștepta cu nerăbdare să devină mamă pentru a doua oară s-a stins din viață cu doar câteva zile înainte de a naște.

Rachel Molloy, în vârstă de 36 de ani, din Sale, Manchester, a murit în luna aprilie, din cauza unui anevism al arterei splenice, o complicație rară ce poate să apară în timpul sarcinii, determinând, de cele mai multe ori, și moartea mamei și a fătului.

Rachel nu s-a confruntat deloc cu simptome înainte de a-și pierde viața. S-a bucurat din plin de Paștele petrecut alături de soțul ei, Nick și de fiul ei James, de trei ani, iar apoi pe 24 aprilie, a început să se confrunte cu dureri abdominale.

Citește și: O femeie a aflat de sarcina sa în momentul în care a născut! Mama a suportat durerile nașterii și i-a dat viață copilului său în baie

Imediat, ea a mers de urgență la spital, însă în parcarea unității medicale a suferit anevrismul. Femeia a fost transportată rapid în sala de operații, unde medicii au operat-o pentru a-i salva copilul.

Ulterior, Rachel a fost conectată la aparate, însă câteva ore mai târziu, ea a murit.

Cei doi parteneri voiau să-i pună numele copilului Isabelle Ray, însă Nick a decis să poarte numele Rachel, în numele soției sale.

Două luni mai târziu, fetița e încă în spital, fiind îngrijită de o echipă de medici din Manchester.

Citește și: Nu e glumă! O femeie de 30 de ani a chemat Ambulanța ca să nască, dar medicii au descoperit că...bebelușul nu există: ”Pacienta e obeză!”

”Auzi deoseori de tragedii, însă nu te gândești niciodată că ar putea să ți se întâmple ție. Crezi că se întâmplă doar în filme sau la știri. Iar atunci când întradevăr le trăiești tu, nu-ți vine să crezi.”, a mărturisit bărbatul îndurerat.

Tramvaiul 41, suspendat până în septembrie 2019. Trasee alternative pentru bucureșteni... Elevii din România vor petrece mai puțin timp la școală! Ce schimbări aduce anul școlar 2020-2021...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x