Antena Căutare

Datelazi despre coronavirus. Guvernul lansează o nouă platformă oficială cu informații

Guvernul a lansat o nouă platformă online cu informaţii despre epidemia de coronavirus din România, DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro.

Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autorităţi

”Guvernul României, prin Autoritatea pentru Digitalizarea României şi organizaţia neguvernamentală Code for Romania, a lansat o nouă platformă online din ecosistemul de combatere a efectelor COVID-19, DateLaZi (datelazi.ro), componentă a proiectului stirioficiale.ro”, anunţă Grupul de Comunicare Strategică.

Conform sursei citate, informaţiile publicate pe datelazi.ro reprezintă o sursă oficială de informare pentru public şi reprezentanţii media şi face referire la situaţia în desfăşurare determinată de răspândirea infecţiei cu coronavirus (COVID-19).

Datelazi.ro prezintă infografii actualizate periodic pe baza datelor furnizate de autorităţile competente.

Acest proiect este realizat pro-bono de Code for Romania în parteneriat cu Guvernul României prin Autoritatea pentru Digitalizarea României.

România își plânge morții. A trecut o lună de la primul caz de coronavirus înregistrat... Echipamente de protecţie sanitară realizate cu ajutorul imprimantelor 3D la Universitatea Dunărea de Jos din Galaţi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x