Antena Căutare

O poză te poate lăsa fără mașină! Doi turiști din România au trecut prin clipe de coșmar, de dragul unei fotografii

Doi turişti aflaţi pe Transfăgărăşan au rămas fără maşină, după ce au coborât să facă fotografii şi nu au tras frâna de mână. Maşina a luat-o la vale 20 de metri şi a căzut într-o râpă. Vehiculul avea asigurare CASCO. Incidentul s-a petrecut la 5 kilometri de Cascada Bâlea.

Doi turişti aflaţi pe Transfăgărăşan au rămas fără maşină, după ce au coborât să facă fotografii şi nu au tras frâna de mână. Maşina a luat-o la vale 20 de metri şi a căzut într-o râpă. Vehiculul avea asigurare CASCO. Incidentul s-a petrecut la 5 kilometri de Cascada Bâlea.

În maşină se aflau doi bărbaţi, iar şoferul în vârstă de 28 de ani a ieşit din BMW fără să tragă frâna de mână. La scurt timp după ce cei doi bărbaţi au început să facă poze, maşina a luat-o la vale. În urma incidentului, nicio persoană nu a fost rănită, întrucât cei doi pasageri ieşiseră din maşină.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, pompierii au fost chemaţi să intervină, marţi după-amiază, pe Transfăgărăşan, pentru a scoate dintr-o râpă un autoturism. În această seară, la locul incidentului va veni o platformă pentru a scoate BMW-ul din râpa de pe Transfăgărăşan.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Transfăgărășanul (oficial numerotat DN7C) este o cale rutieră de circulație din România, care începe în comuna Bascov, județul Argeș de lângă orașul Pitești, în direcția orașului Curtea de Argeș și se termină la intersecția cu drumul DN1 între Sibiu și Brașov, în apropierea comunei Cârțișoara, cu o lungime de 151 km, traversând pe axa nord-sud Munții Făgăraș. Porțiunea de la barajul Vidraru până la Cârțișoara traversează un teren montan la altitudini mari și a fost construită în perioada 1970–1974, pe o lungime de aproximativ 91 km.

Până la construirea barajului și lacului de acumulare Vidraru, în 1965, de-a lungul căruia DN7C se desfășoară pe aproape 20 km, a existat un drum de pământ și o linie de mocăniță ce lega comuna Căpățâneni de vechiul sat Cumpăna (astăzi acoperit de ape, în apropierea căruia s-a construit actuala cabană Cumpăna).

Momente grele trăite de doi miri din Botoşani! Când au ajuns la restaurantul unde urma să aibă loc petrecerea au crezut ... Surpriză pentru fumători! Legea s-ar putea schimba din nou: Fumatul, permis în cafenele și restaurante acolo unde nu sun...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x