Antena Căutare

Olt: Autobuz cu şapte persoane la bord, blocat din cauza viscolului. Pompierii au intervenit şi au preluat pasagerii

Un autobuz cu şapte persoane la bord a fost blocat marţi dimineaţa din cauza viscolului, pe un drum judeţean din judeţul Olt. Pasagerii au fost preluaţi de un echipaj de pompieri şi transportaţi la Slatina.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, pompierii Detaşamentului Slatina, cu o autospecială pentru transport personal şi victime multiple (ATPVM) şi un autocamion de intervenţie, au intervenit marţi dimineaţă, pe DJ 546 D, între localităţile Milcovu din Deal şi Ulmi, la un autobuz blocat din cauza viscolului. Echipajul ATPVM a preluat şapte persoane, trei femei şi patru bărbaţi, care vor fi transportate către municipiul Slatina. De asemenea, tronsonul din DJ 546 D, între localităţile Milcovu din Deal şi Ulmi este blocat pentru deszăpezire, iar la faţa locului acţionează utilaje de la societatea de deszăpezire şi Serviciul Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Milcov.

Sursa : news.ro

Suceava: Dosar penal in rem, după ce la Spitalul Judeţean 52 de cadre medicale au fost confirmate cu coronavirus... Cluj - Primul spital privat din ţară preluat de o autoritate publică pentru a trata persoanele infectate cu COVID-19...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x