Antena Căutare

Opt angajaţi ai Spitalului Judeţean Buzău, confirmaţi cu noul coronavirus

Opt angajaţi ai Spitalului Judeţean de Urgenţă Buzău au fost confirmaţi pozitiv Covid-19 în ultimele 24 de ore. Este vorba despre medici, asistente şi infirmiere, cele mai multe cazuri fiind semnalate în Secţia de Boli Infecţioase.

Potrivit Direcţiei de Sănătate Publică, 23 cazuri de infectare cu Covid-19 au fost raportate în ultimele 24 de ore, numărul total al pacienţilor de la debutul epidemiei ajungând la 276.

Bolnavii identificaţi în ultimele 24 de ore au vârste cuprinse între 39 şi 89 de ani, opt fiind angajaţi ai Spitalului Judeţean Buzău.

Cinci bolnavi confirmaţi în ultimele ore au intrat în contact cu alte cazuri, iar 10 sunt pacienţi simptomatici internaţi în Secţiile de Boli Infecţioase, Pneumoftiziologie sau Diabet, Nutriţie şi Boli Metabolice.

În judeţul Buzău se află în carantină instituţionalizată 31 de persoane, iar 1.561 sunt izolate la domiciliu. Din totaluld de 276 de cazuri identificate de la debutul epidemiei, 5 au murit, iar 145 s-au vindecat.

Sursa: News.ro

Bistriţa-Năsăud: 22 persoane dintr-un centru rezidenţial pentru vârstnici, confirmate cu COVID 19... Buzău: Un bărbat a ameninţat cu un cuţit şoferiţa unui autobuz care i-a cerut să-şi acopere faţa cu mască de protecţie. ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x