Antena Căutare

Patru medalii la "Balcaniada" de Informatica, pentru elevii romani: 2 de aur si 2 de argint

Lotul de informatica al Romaniei a castigat patru medalii (doua de aur si doua de argint) la cea de-a 20-a editie a Olimpiadei Balcanice de Informatica, desfasurata la Belgrad, in perioada 15 - 19 august, informeaza Ministerul Educatiei.

Medaliile de aur au fost obtinute de Rares Darius Buhai, elev in clasa a IX-a la Colegiul National "Liviu Rebreanu" din Bistrita, si de Radu Stefan Voroneanu (clasa a X-a, Colegiul National "I. L. Caragiale" din Ploiesti).

Medaliile de argint au intrat in posesia lui Dan Mihai Gheorghe si Daniel Posdarascu, ambii elevi in clasa a X-a la Liceul International de Informatica din Capitala.

Potrivit Ministerului Educatiei, in acest an, trei dintre cei patru medaliati au obtinut, anul acesta, si alte performante remarcabile pe plan international. Astfel, Rares Darius Buhai a fost distins cu o medalie de argint la Olimpiada Internationala Pluridisciplinara Tuymaada, iar Dan Mihai Gheorghe si Daniel Posdarascu au fost recompensati cu medalii de aur in cadrul aceleiasi competitii.

La editia din 2012 a Olimpiadei Balcanice au participat 45 de concurenti din noua tari.

Cei doi tineri gasiti morti la marginea unei paduri din Sibiu au fost identificati... Doar 50% dintre scoli au fost amenajate pentru "clasa 0". Ministerul Educatiei, in criza de cadre didactice...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x