Antena Căutare

Patru poliţişti de la BCCO Constanţa, confirmaţi cu COVID-19

Patru poliţişti de la Brigada de Combatere a Criminalităţii Organizate (BCCO) Constanţa au fost confirmaţi cu COVID-19, astfel că sediul instituţiei a fost dezinfectat şi a fost începută o anchetă epidemiologică.

Poliţia Judeţeană Constanţa a anunţat că patru poliţişti de la BCCO Constanţa au fost testaţi pozitiv cu COVID-19.

“S-a efectuat dezinfecţia sediului, iar ancheta epidemiologică este în curs”, a precizat IPJ Constanţa.

Prefectura Constanţa a transmis că, de la debutul pandemiei cu noul coronavirus, în judeţ au fost confirmate 534 de persoane infectate cu SARS-CoV-2. Până în prezent, 23 de persoane au decedat din rândul celor pozitivate, iar 474 de pacienţi au fost declaraţi vindecaţi (din Constanţa şi alte judeţe). În acest moment, sunt 93 de persoane internate, dintre care 85 din judeţul Constanţa şi 8 din alte judeţe.

Până în prezent, 14 persoane confirmate cu virusul SARS-CoV-2 au fost externate la cerere din unităţile medicale din judeţul Constanţa, iar dintre acestea, una a fost externată în ultimele 24 de ore.

Sursa: News.ro

Adevărul despre „morții de COVID din pix”. Alexandru Rafila dezvăluie ce se întâmplă, de fapt, cu certificatele de deces... Nou focar de coronavirus, în România! Mulți dintre cei infectai sunt minori: „Avem şi copii de un an, trei ani. Nu ne ex...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x