Căutare Live

Pe 31 decembrie, ANAF demarează operațiunea "Revelion 2016"! Zeci de localuri din toată ţara vor fi verificate de autorităţi

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va începe, pe 31 decembrie, o nouă operațiune denumită 'Revelion 2016' prin care inspectorii vor controla localurile care organizează petreceri la cumpăna dintre ani.

În noaptea dintre ani, ANAF face verificări în toată ţara

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) va începe, pe 31 decembrie, o nouă operațiune denumită "Revelion 2016" prin care inspectorii vor controla localurile care organizează petreceri la cumpăna dintre ani.

'După finalizarea primei etape a operațiunii 'Cristal' și până la reluarea acesteia, la începutul lui 2016, conducerea ANAF a decis ca toate resursele operative și materiale implicate în verificarea centrelor engros din toată țara să fie relocate în cadrul unei noi operațiuni denumită "Revelion 2016". Astfel, în intervalul 31.12.2015 — 05.01.2016, inspectorii antifraudă vor controla, la nivelul întregii țări, localurile care organizează petreceri de revelion', se arată într-un comunicat, potrivit agerpres.ro.

În cadrul acestei operațiuni se urmărește verificarea modului în care operatorii economici au înregistrat sumele încasate pentru pachetele de Revelion vândute, precum și încasările din seara de Revelion care nu au fost prinse în pachetele respective.

'Acțiunea se bazează pe monitorizarea ofertelor organizatorilor. În etapa de predocumentare, pe baza datelor din surse deschise și proprii legate de capacitatea localurilor, numărul pachetelor oferite la vânzare, cuantumul aprovizionărilor și înregistrarea acestora în evidențele contabile, s-a alcătuit profilul de risc și eșantionul de verificat', informează ANAF.

Sursa: agerpres.ro

Sfântul Ștefan: Peste 400.000 de români își serbează onomastica... Sărbătoare importantă pentru români! Mii de credincioși s-au închinat la moaștele Sfintei Mucenițe Filofteia...
Parteneri
Dușul fierbine în sezonul rece: de ce este contraindicat
O baie relaxantă este tot ce vizezi, după o zi aglomerată? Avem o veste nu tocmai plăcută pentru tine. Dușul fierbinte în sezonul rece ți-ar putea face mai mult rău decât bine, potrivit informațiilor oferite de medici și specialiști.
Catine.ro
Ultimele știri