Antena Căutare

S-a găsit vinovatul, în cazul lui Cristian Pomohaci! "Pentru bani, își vinde și sufletul omul". "Este un preot de mare prețuire în lume"

Scene incredibile în faţa Mitropoliei Ardealului, acolo unde Cristian Pomohaci şi-a susţinut nevinovăţia în faţa Consistoriului! Zeci de persoane l-au aşteptat pe Pomohaci atât la sosire, cât şi la plecare.

Au fost scene incredibile în faţa Mitropoliei Ardealului, acolo unde Cristian Pomohaci şi-a susţinut nevinovăţia în faţa Consistoriulu. Zeci de persoane l-au aşteptat pe Pomohaci atât la sosire, cât şi la plecare.

Numai că, în momentul în care Cristian Pomohaci a intrat la judecata mai-marilor bisericii, oamenii au fost calmi. Situaţia nu s-a repetat şi la ieşirea fostului preot, când susţinătorii săi au mai putut fi calmaţi doar cu ajutorul jandarmilor.

Şi asta pentru că oamenii au identificat marii vinovaţi în tot scandalul în care este implicat Cristian Pomohaci: jurnaliştii. Câteva sute de credincioși s-au adunat în curtea catedralei din Sibiu pentru a-l susţine pe Pomohaci, deşi acuzaţiile penale care-i sunt aduse sunt foarte grave: el este cercetat pentru că ar fi încercat să corupă sexual un adolescent de 17 ani.

Vremea o ia razna în toată țara! Averse torenţiale, descărcări electrice şi grindină, de marţi seară, până joi la ora 23... ALERTĂ! O nouă furtună va lovi Timișoara. Oamenii au fost avertizați de primar. Când se va dezlănțui urgia...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x