Antena Căutare

Percheziţii în Capitală, la contrabandiştii de tutun. Suspecţii vindeau ţigări pe reţelele de socializare

Poliţiştii Capitalei fac, joi dimineaţa, 14 percheziţii la contrabandiştii de tutun, existând suspiciunea că persoanele vizate de anchetă vindeau ţigări pe reţele sociale şi pe site-uri specializate, anunţă Poliţia Bucureşti.

Percheziţii în Capitală, la contrabandiştii de tutun. Suspecţii vindeau ţigări pe reţelele de socializare
Percheziții în Capitală

„Joi dimineaţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, peste 70 de poliţişti din cadrul Poliţiei Bucureşti pun în aplicare 14 autorizaţii de percheziţie domiciliară intr-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de deţinere în afara antrepozitului fiscal sau comercializarea pe teritoriul României a produselor accizabile supuse marcării fără a fi marcate (peste 1 kg de tutun de fumat, prev. de Lg 227/2015 privind Codul Fiscal)”, conform unui comunicat de presă al Poliţiei Capitalei.

Din probele adunate de anchetatori a rezultat că mai multe persoane ar oferi spre vânzare, pe site-uri specializate şi pe reţele sociale, diferite cantităţi de tutun, fără a fi respectată legislaţia în vigoare.

„Persoanele identificate vor fi conduse la audieri la sediul Serviciului de Investigarea Criminalităţii Economice a Sectorului 6”, precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6.

Traficul rutier prin PTF Negru Vodă a fost restricţionat pentru autovehiculele cu masa mai mare de 7,5 tone din cauza ni... Atenție, români! Schimbări uriașe la Sănătate, după Ordonanța de Urgență! Ce se întâmplă cu spitalele private...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x