Antena Căutare

Pericolul lecțiilor ținute online. Părinții depun din ce în ce mai multe plângeri

Profesorii care înregistrează sau efectuează capturi de ecran în timp ce își țin orele online încalcă legea proteției datelor cu caracter personal. Asociațiile de părinți au fost asaltate în ultimul timp de plângeri.

Părinții au făcut multe sesizări cu privire la faptul că cei mici sunt înregistrați sau fotografiați în timp ce participă la lecții, iar filmările și fotografiile ar fi ajuns la liber, pe internet.

Părinții au aflat că profesorii au înregistrat interacțiunea cu elevii de pe platformele online sau au făcut capturi de ecran. Totul pentru a avea o dovadă că și-au făcut treaba pe care să o prezinte conducerii școlilor la care sunt angajați și care să ajungă la minister, potrivit Antena3.

Caz tragic în România: A murit la 21 de ani în timp ce fugea de Poliţie pentru că nu avea declaraţie pe propria răspundere

Această practică încalcă însă legea protecției datelor personale.

Autoritățile spun că nu au cerut dovezi foto sau video profesorilor ca dovadă că își țin orele. Avocații spun că acest lucru ar putea duce la procese serioase, încheiate cu plata unor dauna.

Ministerul Educației Naționale susține că nu există o asemnea centralizare la nivel național. Însă, profesorii susțin că li s-a cerut acest lucru de către directorii unitășilor școlare, cât și despre Inspectoratele Școlare.

Da, ne-au mințit! În laboratorul din Wuhan s-a petrecut o catastrofă din octombrie 2019. SRI-ul american nu a mai putut identifica nicio conversație dintr-odată: "s-a întâmplat o nenorocire!"

Pentru mai multe detalii, urmăriți video-ul de mai sus!

Caz tragic în România: A murit la 21 de ani în timp ce fugea de Poliţie pentru că nu avea declaraţie pe propria răspunde... Ministrul Sănătății, noi precizări despre testarea în masă, demarată după 1 iunie. Cum se va desfășura și ce teste vor f...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x