Antena Căutare

Persoanele sărace pot cina acum într-un restaurant de lux! Bucătarii fac adevărate minuni culinare pentru cei sărmani!

Bucătari de top din întreaga lume se întrec în reţete care mai de care mai delicioase, doar pentru a le oferi o experienţă unică persoanelor nevoiaşe!

Bucătari de top din întreaga lume se întrec în reţete care mai de care mai delicioase, doar pentru a le oferi o experienţă unică persoanelor nevoiaşe!

Persoanele fără adăpost se pot bucura acum de o porţie caldă de mâncare. David Hertz, un bucătar de top din Brazilia a înfiinţat anul trecut la Rio de Janeiro un restaurant dedicat persoanelor fără posibilităţi financiare din oraşul brazilian.

Localul nu se bazează pe profit, iar produsele alimentare provin din stocurile rămase în plus pe rafturile din supermarketuri.

Pe străzile din Rio de Janeiro trăiesc aproximativ 14.000 de oameni. Economia este la pământ iar oportunităţile de pe piaţa muncii sunt din ce mai puţine.

Aceasta este ultima „fiţă” în materie de alimentat mașina cu combustibil! Privești și te minunezi!

Însă bucătarii nu ţin cont de clasa socială atunci când prepară mâncarea.

Restaurantul este deschis tuturor. Fie că e vorba de persoane fără adăpost, de cei nevoiaşi sau - pur şi simplu - de oamenii care trec printr-o perioadă dificilă din punct de vedere financiar.

Cum arată prima zebră 3D din România! Edilii vor să umple orașul Buzău cu treceri de pietoni tridimensionale!... Anunţ important pentru toţi elevii din România. Va fi introdusă o nouă materie!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x