Antena Căutare

Peste 5.000 de persoane au protestat la Barlad impotriva exploatarii gazelor de sist

Revolutia se muta in estul tarii, dupa ce joi mii de oameni au iesit in strada la Barlad, in fata primariei. Oamenii sunt nemultumiti din cauza extragerii gazelor de sist in zona de sud a judetului Vaslui printr-o metoda pe care ei o considera periculoasa.

Acum o saptamana primaria din judet a demarat o campanie prin care a cerut ca barladenii sa isi dea sau nu acordul pentru exploatarea gazelor de sist, scrie Buna Ziua Iasi. Joi oamenii au marsaluit pe o distanta de aproximativ doi kilometri, intre Gradina Publica si Piata Civica din Barlad.

Pe de alta parte compania americana Chevron exploreaza inca rezerva de gaze de sist si spera sa inceapa si lucrarile de exploatare.

Potrivit Mediafax protestul a fost unul pasnic, iar reprezentantii firmei nu au venit in fata oamenilor sa explice ce presupune aceasta metoda de extractie a gazelor naturale care a ridicat nemultumiri in randul localnicilor.


Foto: Jurnalul.ro

MS va mai modifica lista compensatelor: Trei medicamente au disparut deja... Procurorul General al Romaniei controleaza DIICOT Galati dupa cazul Boldea...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x