Căutare Live

Peste 80 de percheziţii în Bucureşti şi în trei judeţe într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul vânzării de butelii de aragaz cu GPL

Peste 80 de percheziţii au loc marţi în Bucureşti şi în trei judeţe, într-un dosar de evaziune fiscală în domeniul vânzării de butelii de aragaz cu GPL.

”Astăzi, 21 iulie, sub coordonarea Direcţiei de Investigare a Criminalităţii Economice, poliţiştii din Maramureş efectueză 82 de percheziţii domiciliare în judeţele Maramureş, Bistriţa-Năsăud, Bihor şi în municipiul Bucureşti la locuinţele unor persoane bănuite de evaziune fiscală în domeniul energetic. 8 mandate de aducere vor fi puse în aplicare. Din cercetări a reieşit că, din 2018 şi până în prezent, mai multe persoane ar fi distribuit încărcături GPL în butelii de aragaz, prin intermediul a 600 de centre de distribuţie din mediul urban şi rural. Ulterior, persoanele nu ar fi înregistrat în evidenţele contabile totalitatea veniturilor realizate din activitatea economică”,potrivit unui comunicat transmis marţi de IGPR.

Activităţile procedurale de urmărire penală se desfăţoară sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Maramureş. Acţiunea beneficiază de suportul de specialitate al Direcţiei de Operaţiuni Speciale din cadrul Poliţiei Române.

Operaţiunea este coordonată de Direcţia de Investigare a Criminalităţii Economice din cadrul Inspectoratului General al Poliţiei Române, cu participarea a peste 180 de poliţişti, dintre care 36 în investigarea criminalităţii economice, 119 de ordine publică, 15 tehnicieni criminalişti, 8 poliţişti de la Serviciul pentru Acţiuni Speciale şi 2 ofiţeri DGA delegaţi de procuror în cauză.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Părinții fostului internațional Răzvan Raț, depistați cu COVID-19. Amândoi sunt internați într-un spital din București...
Parteneri
De ce mint oamenii. 4 motive explicate de psihologi
Se spune că minciuna are picioare scurte, iar acest lucru nu poate fi departe de adevăr. Există nenumărate motive pentru care multe persoane aleg să omită adevărul. Experții au încercat să afle de ce mint oamenii și să claseze principalele motive astfel încât să ne fie mai ușor să ne dăm seama de intențiile persoanei cu care purtăm o discuție.
Catine.ro
Ultimele știri