Antena Căutare

Peştii se simt singuri. Horoscopul zilei de sâmbătă, 12 noiembrie

Berbecii vor fi pe fugă astăzi. Sunt în căutarea cadoului ideal pentru o persoană dragă, aşa că ar putea colinda magazinele.

Berbecii vor fi pe fugă astăzi. Sunt în căutarea cadoului ideal pentru o persoană dragă, aşa că ar putea colinda magazinele.

Chiar dacă este sâmbătă, Taurii sunt productivi. Au ceva probleme de rezolvat şi nu se vor lăsa până nu vor termina tot ce şi-au propus.

Nativii Gemeni sunt sociabili. Iar acest lucru le va aduce numai beneficii în relaţiile cu cei apropiaţi, dar şi în cele cu colegii de la muncă.

La fel şi nativii Raci, care se înţeleg de minune cu partenerul de viaţă. Dragostea pluteşte în aer pentru ei, iar acest lucru le va îmbunătăţi semnificativ starea de spirit.

Leii, în schimb, sunt temperamentali. Iar din această cauză, vor avea parte de ceartă în familie. Recomandat este să-şi păstreze calmul.

Se anunţă o zi aglomerată pentru Fecioare. Au atât de multe sarcini de rezolvat, încât sunt nevoiţi să muncească şi în acest sfârşit de săptămână.

Nativii Balanţă au noroc pe plan financiar. Au muncit mult în ultima perioadă, iar acum culeg roadele.

Scorpionii sunt îngrijoraţi. O rudă sau un apropiat s-ar putea să aibă o problemă de sănătate, iar acest lucru nu le va da pace.

Săgetătorii îşi doresc să schimbe ceva, însă pentru asta vor avea nevoie de bani. Aşa că azi vor căuta soluţii pentru a-şi mări veniturile.

Nativii Capricorn vor avea o zi liniştită. După o săptămână stresantă la locul de muncă, lucrurile s-au mai calmat. Iar în acest sfârşit de săptămână vor avea parte de odihnă.

Vărsatorii se bucură de succes pe plan profesional. Iar acest lucru se va vedea şi în buzunarele lor. Ideal ar fi să nu cheltuiască banii pe lucruri inutile.

Peştii se simt singuri. Însă, compania prietenilor este tot ce au nevoie. Şi s-ar putea chiar să iasă în oraş în a doua parte a zilei.

Mare e grădina Internetului. Doi tineri au postat pe Facebook un filmuleț în care fură dintr-o mașină... Atenție șoferi! Cod galben de vânt și avertizare de ceațăt! Ce județe vor fi afectate...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare
Hello Chef sezonul 7, 4 mai 2024. Leoo Dumitru i-a provocat pe chef Samuel și Roxana Blenche la un nou duel. Ce rețete trebuie să prepare Sambata, 04.05.2024, 16:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x