Antena Căutare

Planul diabolic al lui Gheorghe Dincă a ieșit abia acum la iveală! Criminalul din Caracal are o avere uriașă

Gheorghe Dincă, potrivit informațiilor prezente în rechizitoriu, își instruiește soția să bage divorț pentru ca averea strânsă de ei să rămână în familie. 

"Își fac și ei meseria, ce... oamenii vin pentru dezbateri, pentru show și pentru asta... înțelegi? Vorbește calm și vezi-ți de treabă, nu răspunzi că nu sunteți obligați să răspundeți. Nu mai dați declarații că nu aveți nevoie să dați, eu răspund pentru faptele mele.

Citește și: Gheorghe Dincă a trimis o scrisoare părinților Alexandrei Măceșănu: "Știu că vă doriți să apară vie. Am omorât-o"

Pe tine te cheamă Dincă Gheorghe-Daniel, nu ai nicio treabă cu tata și tu și mama și... că sunteți cu mine și că nu m-ați uitat și aia... dom'le e tata și asta e, dar în rest nu tată, nu aveți voi nicio treabă, voi ca să.. întotdeauna voi trebuie să vă depărați de mine, ai înțeles?

Ce să-i facem, el a făcut-o, el o trage și cu asta basta. Treaba lui, să răspundă! Luați-l pe el la întrebări! Voi nu aveți ce să răspundeți, ce să dați. Las' că ajung eu cu televiziunea: cu luatul, cu datul, cu banii.. Fă urgent și bagă divorțul!", ar fi spus Dincă familiei sale, potrivit rechizitoriului

Potrivit avocatului lui Dincă, actele de divorț nu au fost încă depuse de soția acestuia.

Averea lui Dincă trecută în rechizitoriu:

teren intravilan 1.184 mp - 17.760 euro

teren intravilan 3.076 mp - 53.800 euro

teren intravilan 1.856 mp - 27.840 euro

4 autoturisme - 5.000 euro

40 tone fier - 5.230 euro

1.775 lei, bani găsiți în casă

Sursa: Antena 3

Uimitor! Ce se întâmplă la mormântul lui Nicolae Ceaușescu: Dictatorul comunist ar fi implinit pe 26 ianuarie 102 ani... Trafic în creştere pe DN1: Între Predeal şi Buşteni, dar şi de la ieşire din Sinaia către Comarnic, se circulă în coloan...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x