Căutare Live

Polițiști agresați cu topoarele în noaptea de Înviere! Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Mai mulți polițiști au fost agresați, în noaptea de Înviere, cu topoare, în timp ce încercau să tragă pe dreapta un șofer beat. Vă avertiză, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Mai mulți polițiști au fost agresați cu topoare, în noaptea de Înviere, în timp ce încercau să tragă pe dreapta un șofer beat. Vă avertizăm, urmează imagini cu un puternic impact emoțional.

Potrivit corespondentului Antena 3, incidentul a avut loc în satul Zaharești, județul Suceava, chiar în noaptea de Înviere. Polițiștii rutieri au încercat să oprească în trafic un bărbat care conducea o dubă. Acesta nu a oprit la semnalele agenților și a continuat drumul. Oamenii legii au pornit în urmărirea lui.

La un moment dat, individul a reușit să intre în curtea locuinței sale. Acolo, lucrurile au degenerat. Membrii familiei acestui individ au început să arunce cu diferite obiecte în polițiști: bucăți de fier, pietre și chiar topoare.

Agenții de la Rutieră au cerut intervenția luptătorilor de la Serviciul de Acțiuni Speciale, care au fost nevoiți să tragă mai multe focuri de armă de avertisment pentru a calma situația și a-i imobiliza pe scandalagii.

Atacatorii au fost duși la audieri, urmând ca în cursul zilei de astăzi să se afle ce sancțiuni li se vor aplica.

Lumina Sfântă de la Ierusalim a ajuns în România cu un avion special. Zeci de preoți o vor duce în Bisericile din toată ... Bătaie cu pumni şi picioare în fața unui club de fițe din Mamaia. A fost nevoie de intervenţia jandarmilor!...
Parteneri
Cum să faci compost acasă. Sfaturi utile pentru utilizarea resturilor menajere
Dacă una din rezoluțiile tale pentru anul 2022 este să protejezi mai mult mediul, atunci îți venim în ajutor cu un ghid pentru a putea realiza compost la tine acasă. Compostul este un îngrășământ natural care se obține prin fermentarea resturilor de origine vegetală, dar și animală. El ajută la hrănirea și regenerarea solului.
Catine.ro
Ultimele știri