În loc de carne proaspătă, la o măcelărie din capitală, cumpărătorii primeau leşuri. Cel puţin asta susţin procurorii care au descins în locaţia cu specific libanez.
Proprietarul unui restaurant libanez din Capitală voia să le ofere clienţilor carne de bovină, despre care există suspiciuni că provine de la un animal mort. Cantitatea respectivă de carne a fost introdusă în circuitul alimentar fără documente legale de provenienţă.
Bucata imensă de carne, aproape vânătă, urma să ajungă pe mesele clienţilor. Era vândută într-o măcelărie din Capitală.
Cantitatea respectivă de carne a fost introdusă în circuitul alimentar fără documente legale de provenienţă.
Măcelăria era deschisă de doi ani, iar clienţii spun că, până acum, nu au avut probleme cu produsele cumpărate de aici.
Pentru comercializarea de produse alterate care pot dăuna sănătăţii, patronul măcelăriei riscă acum pedeapsa cu închisoarea de la 6 luni la 3 ani.