Antena Căutare

Polițiștii din Sibiu au deschis nouă dosare penale după ce au oprit o mașină! Cum a fost posibilă „minunea”

Surpriză uriașă pentru niște polițiști din Sibiu! Agenții au oprit mașina unui tânăr, dar au ajuns să întocmească nouă dosare penale! Cum a fost posibilă o asemenea situație?

Surpriză uriașă pentru niște polițiști din Sibiu! Agenții au oprit mașina unui tânăr, dar au ajuns să întocmească nouă dosare penale! Cum a fost posibilă o asemenea situație?

Totul s-a întâmplat pe o stradă din Sibiu, acolo unde trei tineri fără permis au făcut cu rândul la volanul unei mașini neînmatriculate și cu numere false. Într-un timp record, cei trei s-au ales cu nouă dosare penale.

Trei tineri din Sibiu și-au dat rândul la volan, pe măsură ce cădea câte unul în mâinile poliției. Totul a început în jurul orei 15:10, atunci când polițiștii l-au prins pe primul bărbat, un tânâr de 26 de ani, pe strada Ion Neculce. În urma verificărilor, polițiștii au descoperit faptul că tânărul nu avea permis de conducere, iar autoturismul pe care îl conducea era neînmatriculat și cu plăcuțele de număr ale altei mașini.

Polițiștii din Sibiu au deschis nouă dosare penale după ce au oprit o mașină! Cum a fost posibilă „minunea”

Polițiștii i-au întocmit dosar penal cercetare sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni (conducere fără permis, conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul cu număr fals de înmatriculare), dar bărbatul numărul doi a trecut la volan și a continuat distracția.

Ceva mai târziu, pe aceeași stradă a trecut din nou aceeași mașină, dar cu alt șofer, ce a primit aceleași penalizări. Și fiindcă ambiția a fost mare, inclusiv al treilea șofer din aceeași mașină și-a încercat norocul. În zadar însă, fiindcă și el s-a ales cu dosare penale.

Acest al doilea „șofer”, în vârstă de 22 de ani, tot fără permis, a condus autoturismul, în jurul orei 15:25 fiind oprit de către echipajul de polițiști tot pe strada Ion Neculce. Aceleași sancțiuni i s-au aplicat și acestuia.

De asemenea, proprietarul mașinii s-a ales cu încă o faptă penală, de această dată fiind vorba despre infracțiunea de încredințarea unui autovehicul spre a fi condus pe drumurile publice unei persoane despre care știe că nu deține permis de conducere. După constatarea acestor fapte, proprietarul mașinii a înlăturat de pe autoturism plăcuțele cu numărul fals, potrivit turnulsfatului.ro.

Comedia nu s-a încheiat însă aici. La 15:40, pe aceeași stradă, un al treilea bărbat a fost oprit. Conducea aceeași mașină, tot fără permis, iar ceilalți doi sancționați erau încă cu el în autoturism. Tânărul de 25 de ani a primit și el aceleași sancțiuni (conducere fără permis, respectiv conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat).

Sursa: turnulsfatului.ro

VREMEA din 24 februarie nu ține cu noi. Ger în toată țara de Dragobete... PROGRAM LAPTE și CORN 2018. REDUCERI nedorite care îi afectează pe elevi...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x