Prahova: O persoană a murit şi patru au fost rănite într-un accident în care au fost implicate o ambulanţă şi un autoturism

O persoană a murit şi patru au fost rănite marţi dimineaţă. într-un accident în care au fost implicate o ambulanţă care transporta pacienţi pentru dializă şi un autoturism, produs în localitatea prahoveană Floreşti.

O ambulanţă privată, care transporta pacienţi pentru dializă, şi un autoturism au fost implicate în accident, pe raza localităţii Floreşti. Un pacient din ambulanţă, încarcerat şi inconştient, scos în stop cardio-respirator, nu a răspuns manevrelor de resuscitare, fiind declarat decedat. În ambulanţă erau 5 pacienţi şi soferul, iar ar în autovehicul era doar soferul. Patru persoane au fost transportate la spital iar persoana cu stop cardio-respirator, un bărbat de 62 de ani, a decedat. La intervenţie au participat un echipaj de stingere, unul de descarcerare, o autospecială pentru victime multiple şi 3 echipaje SMURD.

Sursa : news.ro

Zodii norocoase în ziua de 21 septembrie 2021. 3 nativi care se vor bucura de reușite
Nativii se vor bucura de foarte multe surprize frumoase pe tot parcursul zilei. Se anunță o...
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021. Gemenii trebuie să aibă grijă de familie. Află ce se întâmplă cu zodia ta
Horoscopul zilei de 22 septembrie 2021 spune că munca grea abia acum începe pentru Gemeni....
Parteneri
Strugurii îngrașă? Beneficii și calorii pentru aceste fructe de toamnă
Strugurii se găsesc sub mai multe forme și culori. Există struguri roșii, verzi și mov, struguri fără semințe. SE pot consuma sub formă de jeleu de struguri, gem de struguri și suc de struguri, stafide, sau vin. Prima viță de vie a fost cultivată în urmă cu mai bine de 8 000 de ani în Orientul Mijlociu. O întrebare care este extrem de populară e legată de faptul dacă strugurii îngrașă sau nu.
Catine.ro
Ultimele știri