Căutare Live

Premieră! Parada militară de 1 Decembrie, deschisă de o femeie! Ce alte surprize au pregătit autoritățile de Ziua Națională a României

În câteva ore, vom spune împreună La Mulţi Ani, români, la 101 ani de când am devenit o ţară! 1 Decembrie e ziua României şi a paradelor perfecte. Patru mii de militari vor defila în Bucureşti, într-o ceremonie plină de surprize. Radare de ultimă generaţie, tehnică militară de luptă, dar şi 500 de militari din 21 de state membre sau aliate, vor trece pe sub Arcul de Triumf. Astăzi au avut loc ultimele repetiţii.

Sunt 101 ani de când românii s-a unit într-un singur stat. Anul acesta, Parada Naţională va avea. 101 minute. Deschiderea oficială a defilării o va face, pentru prima dată, un general de aviaţie.

Pe deasupra Arcului de Triumf vor evolua aeronave solo, dar şi formaţii de elicoptere sau supersonice.

Patruzeci de aeronave participă anul acesta la Parada Naţională de 1 Decembrie, iar defilarea aeriană este deschisă de formaţii de elicoptere.

Surpriza defilării aeriene o reprezintă aeronavele F16, Fighting Falcon, care participă pentru prima dată la paradă. Evoluţii vor mai avea MIG-urile 21 lancer, elicopterele Serviciului Român de Informaţii şi chiar formaţii ale Aeroclubului României.

Canada, Franţa, Germania, Turcia, Republica Moldova, Polonia şi Statele Unite vor defila alături de militarii noştri. Cadenţa o vor ţine şi militari din structurile Serviciului Român de Informaţii, ale Administraţiei Naţionale a Peniteciarelor şi ale Ministerului Afacerilor Interne.

Ministerul Afacerilor Interne, pentru prima dată, deschide blocul de Paradă cu o femeie. Este vorba despre cms şef Adriana Nicolae de la Academia de Poliţie, instructor superior. Bineînţeles chiar acum trec pe lângă noi caii Jandarmeriei, cei mai apreciaţi participanţi la Parada de 1 Decembrie.

Una dintre cele mai importante noutăţi este un radar ultra performant, intrat în dotarea armatei anul acesta, capabil să detecteze orice tip de ameninţare în spaţiul aerian al României.

Așa îți golesc escrocii cardurile! "Bucla Libaneză" te lasă fără bani în cont și nu vei ști ce s-a întâmplat!... Cum să îți creezi conexiuni reale și de durată la locul de muncă...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri