Antena Căutare

Premieră în România: tramvaiul cu prize pentru laptopuri și bibliotecă! Te urci, te așezi și te apuci de treabă!

Chiar dacă pare un mijloc de transport SF pentru România, realitatea demonstrează că nu este așa! Ieșenii pot urca acum și se pot apuca de muncă în Tramvaiul Coworking, care este dotat cu Internet wireless gratuit, prize pentru încarcarea laptopurilor și telefoanelor mobile, precum și o bibliotecă, scrie realitateadeiasi.net. 

Chiar dacă pare un mijloc de transport SF pentru România, realitatea demonstrează că nu este așa! Ieșenii pot urca acum și se pot apuca de muncă în Tramvaiul Coworking, care este dotat cu Internet wireless gratuit, prize pentru încarcarea laptopurilor și telefoanelor mobile, precum și o bibliotecă, scrie realitateadeiasi.net.

Coworking presupune un stil de lucru ce implică un loc de muncă comun, adesea pentru persoane ce activează în domenii diferite.

În general, spațiile de coworking au ca scop stimularea antreprenoriatului și prin sesiuni, evenimente și workshop-uri pe diferite teme, cu scopul de a spori transferul de cunoștințe către cei care au o idee de business și sunt în curs de dezvoltare sau cei care au deja o inițiativă dezvoltată dar au nevoie de sprijin.

Cercetătorul Ștefan Manea, fondatorul companiei Hofigal, a murit! ... Accident CUMPLIT, în urmă cu puțin timp: TREI MORȚI. Un copil se afla în mașină!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x