Antena Căutare

Elevii vor avea gratuitate la transportul în comun. Când se va aplica noul proiect și ce condiții trebuie să îndeplinească școlarii

Primăria Capitalei vrea să acorde elevilor gratuitate la transportul în comun, fiind vizaţi de această măsură elevii din învăţământul preuniversitar obligatoriu acreditat sau autorizat care freceventează cursurile unei instituţii de învăţământ din Bucureşti.

Primăria Capitalei vrea să acorde elevilor gratuitate la transportul în comun, fiind vizaţi de această măsură elevii din învăţământul preuniversitar obligatoriu acreditat sau autorizat care freceventează cursurile unei instituţii de învăţământ din Bucureşti, conform unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi a şedinţei de miercuri a CGMB.

„Se acordă gratuitate la transportul public local de călători pentru toţi elevii din învăţământul preuniversitar obligatoriu acreditat/autorizat care freceventează cursurile unei instituţii de învăţământ din Municipiul Bucureşti, pe mijloacele de transport public de călători ale operatorilor de transport care prestează servicii de transport pe raza teritorială a Municipiului Bucureşti”, se arată în proiectul de hotărâre.

Decizia intră în vigoare la 60 de zile de la data aprobării în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Până acum, elevii aveau o reducere de 50% pentru mijloacele de transport în comun din Capitală.

Doliu în lumea politică! A pierit într-un mod cumplit, la doar 31 de ani, spulberat de un șofer neatent... Acuzații grave: „RADET oprește căldura!” Sute de oameni spun că îngheață în case. Răspunsul oficial RADET...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x