Antena Căutare

Primarul din Oltenita i-a vandut sotiei o strada din localitate

Conflict de interese in Oltenita: primarul orasului i-a vandut sotiei o strada. Situatia a fost reclamata de un fost consilier local.

"Strada a fost cumparata de catre sotia domnului Milescu Costinel. In documente exista si semnatura: semnatura domnului Milescu si semnatura doamnei Milescu. Deci, sot si sotie! Ori noi stim ca asta este un conflict de interese. Daca tu ca primar ii vinzi sotiei un teren care inainte a fost strada sau drum de acces, mi se pare ca e ceva in neregula"




"Fapta functionarului public prin care, in exercitiul atributiilor de serviciu, indeplineste un act ori participa la luarea unei decizii prin care s-a realizat in mod direct sau indirect un folos material pentru sine, sotul sau, o ruda ori un afin pana la gradul 2 (...) se pedepseste cu inchisoare de la 6 luni la 5 ani si interzicerea dreptului de a ocupa o functie publica"

Primarul sustine ca vanzarea este legala

"Strada este un drum de acces care intra in camp pe vremea cand l-am luat eu. Am fost cercetat, s-au verificat documentele. Suna bine cand scrii in presa ca primarul si-a luat strada. Consiliul Local a hotarat sa vanda drumul. S-a stabilit pretul prin expertiza, daca-mi aduc bine aminte, 24 de euro, ceea ce e o suma serioasa la exteriorul orasului"



Rectorul UMF Iasi, Vasile Astarastoae, are interdictie de a parasi tara... VIDEO! Evaziune cu bijuterii din aur in Capitala si in Ilfov...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x