Antena Căutare

Primul nou-născut al anului 2019 din Italia este fetița unei familii de români! Ce nume au decis părinții să îi pună

Sărbătoare mare în Italia! Primul copil născut pe anul 2019 a fost fetița unei familii de români stabilită în Torino!

Imagini video emoționante! Primul bebeluș născut în Italia în anul 2019 este fetița unei familii de români, născută în Torino. Ce nume au ales să îi pună părinții!

Fetița unei familii de români a fost prima care a mărit populația în anul 2019 în Italia. Familia este stabilită în Torino, acolo unde peste 50.000 de români muncesc pentru a avea un trai mai bun decât în țara natală.
Fetița a apărut pe lume pe 1 ianuarie la ora 02:19, fiind primul copilaș al familiei. Greutatea fetiței a fost de 2,5 kilograme, potrivit libertatea.

Potrivit unui studiu recent, cele mai comune nume preferate de părinții români născuți în Italia sunt David Matteo, Andrei, Alexandru, Giulia, Alessia Maria.
Cu toate acestea, proaspeții părinți au ales pentru feti'a lor un nume special și aproape deloc întâlnit ]n Italia: Aurora.

Vezi imagini video cu fericita familie:

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Utilizatorii Facebook, în PERICOL! Farsa care circulă pe rețeaua de socializare! Află cum să te ferești... Mare atenție! Amenzi uriașe pentru pietonii care nu respectă aceste obligații! De la 1 ianuarie, românii care fac asta v...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x