Antena Căutare

Proba practica a examenului auto din Capitala, suspendata in zilele de 7-8 februarie

Prefectura Capitalei a anuntat astazi ca proba practica a a examenului pentru obtinerea permisului de conducere, in zilele de 7-8 februarie, va fi in fi in continuare intrerupta din cauza conditiilor meteorologice nefavorabile, conform Hotnews.

Cei afectati de aceste masuri sunt rugati sa se reprogrameze la sediul Serviciului regim permise de conducere si inmatriculare a vehiculelor Bucuresti, din soseaua Pipera nr. 49, sector 2, in oricare zi lucratoare, intre orele 8-20. Candidatii vor beneficia de prioritate la programare.


Prefectura aminteste recomandarea adresata scolilor de soferi si instructorilor auto de a-si suspenda efectuarea orelor de pregatire cu elevii pana la normalizarea conditiilor meteo.

foto: Intact Images

UPDATE! Drumurile nationale din sase judete au fost inchise pentru trei zile... "Vocea" Pietei Universitatii: Vom continua pana cand va pleca Traian Basescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x