Antena Căutare

Profesorii ar putea primi bani pentru haine

Pofesorii sunt un model pentru elevi, dar nu si atunci cand vine vorba despre haine. In timp ce multi dascali isi cumpara imbracaminte de la second-hand sau din targuri, elevii vin la cursuri cu haine de mii de lei. Situatia s-ar putea schimba, caci un proiect de lege prevede ca fiecare profesor sa primeasca 2.000 de lei anual, pentru haine.

Multi profesori se simt complexati cand isi vad in fiecare zii elevii imbracati cu haine care costa si cat doua salarii de-ale lor. Dascalii se imbraca si din magazine second-hand sau targuri. Mai norocosi sunt cei care predau la scoli in care elevii poarta uniforme.

Pentru un compleu format din sacou si fusta, o profesoară ar trebui să scoată cel puţin 300-400 de lei din buzunar, iar daca ar trebui sa treaca si peste sezonul rece si ar avea nevoie de un palton, atunci se mai adauga 500 de lei.

Profesorii ar putea avea parte de o surpriza placuta din Parlament. Un deputat propune adoptarea unei legi prin care dascalii sa primeasca 2.000 de lei pe an pentru imbracaminte.

Medici din Bacau, anchetati deoarce luau mita pentru intocmirea de dosare de handicap ... Al doilea "pod al prieteniei" este aproape gata! Calafat-Vidin va fi inaugurat peste doua zile...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x