Căutare Live

Prognoza meteo: Cum va fi vremea în următoarele zile. Nu-ți lăsa umbrela acasă!

Meteorologii anunţă temperaturi scăzute în următoarele zile în toată ţara. 

Meteorologii anunţă temperaturi scăzute în următoarele zile în toată ţara.

Sunt aşteptate înnorări temporare, iar pe arii relativ extinse vor fi ploi, mai ales sub formă de aversă, trecător însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului, potrivitromaniatv.net.

Duminică, în centrul, estul şi sudul ţării, temperaturuile vor scădea usor comparativ cu ziua precedentă; vor fi înnorări temporar accentuate şi pe arii relativ extinse vor fi ploi, mai ales sub formă de aversă, trecător însoţite de descărcări electrice şi de intensificări de scurtă durată ale vântului. În zona montană înaltă a Carpaţilor Orientali şi Meridionali vor fi şi precipitaţii mixte.

În Capitală, maxima temperaturii va fi doar în jur de 19 grade. După-amiaza şi seara vor fi averse şi posibil descărcări electrice și vânt cel mult moderat.

Pentru luni, meteorologii anunță înnorări temporare şi local ploi slabe în centrul, estul și sudul țării. În restul teritoriului, vremea va fi apropiată de normalul termic al perioadei, cerul va fi variabil și doar izolat va ploua în zonele de munte. Temperaturile maxime se vor încadra între 14 grade în nordul Moldovei și cel mult 22 grade in vestul Olteniei si in sudul Banatului.

În București, cerul va fi temporar noros, favorabil ploii slabe, iar temperaturile maxime se vor situa în jurul valorii de 19 grade.

Marți, în cea mai mare parte a țării, maximele temperaturii se vor situa în jur de 14 grade. Pe arii restrânse va ploua la munte şi izolat în regiunile sudice, estice și centrale.

În Capitală, temperaturile cresc uşor şi se vor apropia de cele normale specifice acestei date. Temometrele vor arată după amiază maxime de 20...21 de grade

-38,5 grade în România! 17 oameni morți. ”Am găsit câinele înghețat în picioare. Seara era viu. La 6.30, decedat!”... Oferta unui spital de provincie! Primă de instalare de 3.000 de euro și locuință asigurată de primărie pentru medicii ca...
Parteneri
Alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață sănătoasă. Ce ar trebui să excluzi din dieta ta
Alimentația este foarte importantă când vine vorba de a avea o viață sănătoasă. Astfel, în ultimii ani, oamenii au devenit tot mai preocupați de preparatele pe care le cumpără și pe care le consumă. Am pregătit pentru tine o listă de alimente și băuturi pe care să le eviți dacă îți dorești o viață lungă și sănătoasă.
Catine.ro
Ultimele știri