Antena Căutare

18 iunie, ziua în care România scapă de coronavirus? Raed Arafat, despre controversatul studiu: „Nu pot să spun nimic”

„România a atins vârful pandemiei pe 19 aprilie și va scăpa de coronavirus pe 18 iunie”. Studiul ce i-a lăsat pe mulți fără cuvinte, analizat de Raed Arafat.

Un studiu arată că peste 99% dintre cazurile de coronavirus în România vor dispărea pe 18 iunie. Documentul mai arată că vârful a fost pe 19 aprilie. Raed Arafat consideră că aceste date sunt eronate, iar în acest moment nu este nimic cert.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Citește și:

A studiat cadavrele a sute de oameni uciși de coronavirus. Medicul legist a răbufnit: „Situația este exagerată! E o boală inofensivă!”

Noi măsuri, după 15 mai

Raed Arafat susține că dacă nu vom respecta măsurile impuse până la expirarea stării de urgență, nu numai că nu vom scăpa de restricții, dar se vor impune și alte măsuri.

Mai multe informații despre acest subiect, aici.

„Vom impune și alte măsuri după 15 mai”. Raed Arafat, avertisment dur pentru români: „Lucrurile pot scăpa de sub control... Adrian Streinu-Cercel: „Suntem pe panta ascendentă şi urmează câteva zile de foc. Situaţia este gravă!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x