Antena Căutare

„Vom impune și alte măsuri după 15 mai”. Raed Arafat, avertisment dur pentru români: „Lucrurile pot scăpa de sub control”

Urmează zile critice. Raed Arafat a declarat că, dacă nu se respectă restricțiile impuse pe timpul stării de urgență, după 15 mai ar putea fi anunțate noi măsuri.

Invitat la Sinteza Zilei, la Antena 3, Raed Arafat a declarat că, dacă nu vom respecta măsurile impuse pe timpul stării de urgență, autoritățile vor fi nevoite să anunțe noi restricții.

Am vorbit cu cineva de la OMS. Modelul din Suedia este despre viitor, despre convițuirea cu coronavirusul. Responsabilitatea se transferă mai mult către omul de rând și populație. Noi spunem următorul lucru:

Din 15 mai începem să relaxăm măsurile gradual. Noi nu mai răbdăm două săptămâni fără anumite activități, totul din 15 mai ar putea să scape de sub control. Nu zice nimeni să nu se deschidă teatrele, restaurantele, dar trebuie cu anumite măsuri și nu acum.

Citește și:

O asistentă a mințit și a infectat, intenționat, alte persoane cu noul coronavirus! Anchetă uriașă la Botoșani

La acest moment trebuie să respectăm regulile pentru două săptămân, dacă nu vom fi nevoiți să impune și alte măsuri, am putea ajunge mult mai rău, cu bolnavi mulți la ATI. Regulile de contact toate trebuie respectate”, a spus Raed Arafat.

Mai multe informații, în materialul video de mai sus.

Coronavirusul reorganizează birourile. Ce reguli va trebui să respectăm în momentul în care ne întoarcem la serviciu. Ex... 18 iunie, ziua în care România scapă de coronavirus? Raed Arafat, despre controversatul studiu: „Nu pot să spun nimic”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Citește și
Ultimele știri
x